Inter Cars Döntő - Hella

Inter Cars Döntő - Hella

A Hella Hungária Kft. szintén velünk volt már 2020-ban is. Sokat dolgoztunk együtt azon, hogy a tavalyi évben is a Hella által az autógyártásban betöltött vezető beszállítói pozícióhoz méltón támogassuk a fiatal autószerelő versenyzőket. Alapos, a rendezvény színvonalához méltó módon képviseltették magukat 2021ben, a végre már nem csak tervek szintjén, megvalósuló Young Car Mechanic magyarországi döntőjében. A konstruktivitás, az ügyfélcentrikus gondolkodás az első perctől az utolsóig jellemezte a közös munkát. Köszönjük!

Young Car Mechanic Dontő - Castrol

Young Car Mechanic Dontő - Castrol

2020, 2021. Semmi nem változott a Castrol, a Young Car Mechanic versenyt illető hozzáállása kapcsán. Az egyik legjobb, legtrükkösebb feladatsor, amit kaptak a versenyzők! Szükség volt leleményességre, pontosságra és főleg a kenőanyagok ismeretére. Szabó Gyula nagyszerű partnerünk volt és a Castrol hírnevéhez méltó színvonal tartásához nagyon sikeresen hozzájárult! Köszönjük!

Young Car Mechanic Döntő - febi

Young Car Mechanic Döntő - febi

Már a 2020-ban elmaradt döntő előtt is nagy elánnal és elképesztően jó hozzáállással támogatták a Young Car Mechanic versenyt..... A febi és Pohly Zsolt nagyszerű partnerünk volt és nélkülük e rendezvény nem lett volna és a jövőben sem lenne olyan jó hangulatú és magas színvonalú! Köszönjük!

Young Car Mechanic Döntő - Ahogy a Bosch látta.....

Young Car Mechanic Döntő - Ahogy a Bosch látta.....

Nagy örömünkre e döntőn támogatónk, partnerünk, társunk volt a Robert Bosch magyarországi képviselete is! Nem meglepő módon kiválóan felkészült kolléga, Majernyik Zsolt személyében volt a garancia a kitűnő szakmai színvonalra és a versenyzőket támogató hozzáállásra! Az Inter Cars köszöni a Bosch-nak és köszönjük Zsolt!

Young Car Mechanic 2021 - Döntő

Young Car Mechanic 2021 - Döntő

Elérkezett a nagy nap. 2021-ben megrendezésre került az Inter Cars nemzetközi tanulmányi versenyének magyarországi döntője, Győr-Ménfőcsanakon, a Csanak-Autó Kft-nél.

Facebook Youtube