Young Car Mechanic Nemzetközi Verseny 2023 – A nyeremény átadása a győztes diákot adó iskolának

Young Car Mechanic Nemzetközi Verseny 2023 – A nyeremény átadása a győztes diákot adó iskolának

Harmadszor egymásután magyar győztes, kétszer ebből a Lukácsban tanuló diák öregbítette iskolája hírnevét! A Young Car Mechanic Nemzetközi Autószerelő Tanulmányi Verseny idei győztese Tánczos Bence lett, aki a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium tanulója. A győztest adó iskola 2000 EUR értékű garázsipari eszközökkel lett gazdagabb.

Egymás után harmadik alkalommal is magyar diák nyerte a Young Car Mechanic Nemzetközi Döntőjét!

A Young Car Mechanic nemzetközi verseny idei Nemzetközi Döntőjének ismét az előző döntő győztesének országa, Magyarország adott otthont. Az előző évekhez hasonlóan, immár egymás után harmadik alkalommal, az országot képviselő magyar diák vitte el a győztesnek járó "pálmát". Bár két győzelem egy ilyen léptékű versenyen akár véletlennek is tekinthető, tíz országból a sorozatban harmadik diadal mindenkit elgondolkodtat, vajon mi lehet a magyarországi szakképzés titka, ami a többi európai ország fiataljai előtt egymás után tette elérhetővé a győzelmet?

A CSENDES, HATÉKONY FÉKEKÉRT

A CSENDES, HATÉKONY FÉKEKÉRT

Zaj, rezgés és rezgéskeltés (NVH) a fékezésben A zaj, a rezgés és a keménység jelenségei bármely jármű kellemes vezetési élményét befolyásolhatják.

A SHELL 16 ÉVE VEZETI A GLOBÁLIS KENŐANYAG-PIACOT

A SHELL 16 ÉVE VEZETI A GLOBÁLIS KENŐANYAG-PIACOT

London, 2022. december 06. - A Kline & Company Globális kenőanyagok című, 20. alkalommal kiadott jelentése szerint a Shell Lubricants a 16. egymást követő évben is megőrizte a kész kenőanyagok vezető globális szállítójának státuszát: Market Analysis and Assessment 2021.

Young Car Mechanic 2022 - Nemzetközi Döntő Magyarország

Young Car Mechanic 2022 - Nemzetközi Döntő Magyarország

Kilenc országból érkeztek Magyarországra versenyzők és felkészítő tanárok az Inter Cars által szervezett Young Car Mechanic tanulmányi verseny döntőjére. Ölbei Zsolt tavalyi győzelme nemcsak az első helyet jelentette Magyarország számára, hanem a következő évi nemzetközi verseny rendezésének jogát is megnyerte az Inter Cars Hungaria Kft. csapata. Így került a verseny döntőjének megrendezése Győrbe, a Csanak Autóhoz. A kétnapos megmérettetésen összesen 10 feladatot teljesítettek a versenyzők, melynek összesített eredménye határozta meg a végső sorrendet és a jövő évi döntő helyszínét.

Young Car Mechanic Magyarország Döntő 2022 - Shell

Young Car Mechanic Magyarország Döntő 2022 - Shell

2022-ben először működtünk együtt a Shell márkával a Young Car Mechanic verseny minél magasabb szintű színvonalának megteremtésében. Kiváló teljesítmény, jókedv és professzionalizmus amit nyújtottak a verseny és mi a szervezők számára. Nagy megtiszteltetés és öröm volt velük dolgozni a nemzeti döntőn és már várjuk a nemzetközi döntőn a közös munkát!

Young Car Mechanic Magyarország Döntő 2022 - Bosch

Young Car Mechanic Magyarország Döntő 2022 - Bosch

2022-ben ismét nagy örömünkre e döntőn támogatónk, partnerünk, társunk volt a Robert Bosch magyarországi képviselete is! Idén nem meglepő módon kiválóan felkészült kolléga, sőt kollégák Kovács Adrián és Dalos István személyében volt a garancia a kitűnő szakmai színvonalra és a versenyzőket támogató hozzáállásra! Az Inter Cars köszöni a Bosch-nak és köszönjük Adrián és István!

Young Car Mechanic Nemzeti Döntő 2022

Young Car Mechanic Nemzeti Döntő 2022

Idén második alkalommal került megrendezésre a Young Car Mechanic nemzetközi autószerelő verseny nemzeti döntője Győrben, az Épfu Tanoda Kft. Q-Service-ben. A döntőbe jutott hat versenyzőnek nyolc állomáson kellett bizonyítania április 9-én, hogy kiderüljön, ki képviselheti Magyarországot a júniusi nemzetközi döntőn.

Young Car Mechanic regionális döntő - Bonyhád

Young Car Mechanic regionális döntő - Bonyhád

A rengetek teendő miatt, csak megkésve, de soha nem késő a beszámolókat megkezdeni! A 2021-es évhez hasonlóan Bonyhádon került megrendezésre az AOTV-Young Car Mechanic tanulmányi versenyek első középdöntője a Pamikron Bt-nél. 2021-ben ismét a dél-magyarországi regionális döntőbe jutott a bajai csapat, ellenfélként pedig a kecskeméti diákok vették „fel a kesztyűt”.

Inter Cars Döntő - Hella

Inter Cars Döntő - Hella

A Hella Hungária Kft. szintén velünk volt már 2020-ban is. Sokat dolgoztunk együtt azon, hogy a tavalyi évben is a Hella által az autógyártásban betöltött vezető beszállítói pozícióhoz méltón támogassuk a fiatal autószerelő versenyzőket. Alapos, a rendezvény színvonalához méltó módon képviseltették magukat 2021ben, a végre már nem csak tervek szintjén, megvalósuló Young Car Mechanic magyarországi döntőjében. A konstruktivitás, az ügyfélcentrikus gondolkodás az első perctől az utolsóig jellemezte a közös munkát. Köszönjük!

Young Car Mechanic Dontő - Castrol

Young Car Mechanic Dontő - Castrol

2020, 2021. Semmi nem változott a Castrol, a Young Car Mechanic versenyt illető hozzáállása kapcsán. Az egyik legjobb, legtrükkösebb feladatsor, amit kaptak a versenyzők! Szükség volt leleményességre, pontosságra és főleg a kenőanyagok ismeretére. Szabó Gyula nagyszerű partnerünk volt és a Castrol hírnevéhez méltó színvonal tartásához nagyon sikeresen hozzájárult! Köszönjük!

Young Car Mechanic Döntő - febi

Young Car Mechanic Döntő - febi

Már a 2020-ban elmaradt döntő előtt is nagy elánnal és elképesztően jó hozzáállással támogatták a Young Car Mechanic versenyt..... A febi és Pohly Zsolt nagyszerű partnerünk volt és nélkülük e rendezvény nem lett volna és a jövőben sem lenne olyan jó hangulatú és magas színvonalú! Köszönjük!

Young Car Mechanic Döntő - Ahogy a Bosch látta.....

Young Car Mechanic Döntő - Ahogy a Bosch látta.....

Nagy örömünkre e döntőn támogatónk, partnerünk, társunk volt a Robert Bosch magyarországi képviselete is! Nem meglepő módon kiválóan felkészült kolléga, Majernyik Zsolt személyében volt a garancia a kitűnő szakmai színvonalra és a versenyzőket támogató hozzáállásra! Az Inter Cars köszöni a Bosch-nak és köszönjük Zsolt!

Facebook Youtube