A MILWAUKEE® felvértezi a Fiatal Autószerelők Versenyének résztvevőit!

A Young Car Mechanic verseny, az autóipar egyik legrangosabb oktatási eseménye, egyre nagyobb figyelmet kap. A MILWAUKEE® csatlakozott a támogató cégek csoportjához, és a verseny technikai partnere lett.


A MILWAUKEE® felvértezi a Fiatal Autószerelők Versenyének résztvevőit! 

 

A Young Car Mechanic verseny, az autóipar egyik legrangosabb oktatási eseménye, egyre nagyobb figyelmet kap. A MILWAUKEE® csatlakozott a támogató cégek csoportjához, és a verseny technikai partnere lett. 

 

A MILWAUKEE® a professzionális felhasználók számára készült nagy teljesítményű elektromos szerszámok, hordozható elektromos szerszámok és tartozékok vezető gyártója. A MILWAUKEE® márka 1924-es alapítása óta az elektromos szerszámok iparában vezető szerepet tölt be mind a tartósság, mind a teljesítmény tekintetében. Az évek során a MILWAUKEE® egymást követő innovációinak mozgatórugója a professzionális felhasználók biztonságának és termelékenységének javítása volt, valamint a teljesen vezeték nélküli munkakörnyezet megteremtésére való törekvés. 

 

A Young Car Mechanic verseny évek óta népszerűsíti az autószerelői szakmát a műszaki és általános iskolák diákjai körében. A verseny egyik legnagyobb erőssége a nemzetközi jellege, amely különböző országokból és kultúrákból érkező résztvevőket hoz össze. Ez egy olyan kezdeményezés is, amely segít kialakítani az autószerelői szakma pozitív képét a diákok és szüleik körében. 

 

"Megtisztelő számunkra, hogy a MILWAUKEE® partnerként csatlakozik a Young Car Mechanic-hoz. A minőségi szerszámok biztosítása iránti elkötelezettségük felbecsülhetetlen értéket képvisel majd a verseny résztvevői számára, lehetővé téve számukra, hogy egy dinamikus műhelykörnyezetben fejlesszék készségeiket" - mondta Armands Umbraško, a Young Car Mechanic projekt vezetője és koordinátora. 

 

A MILWAUKEE® képviselői szintén elégedettségüket fejezték ki a partnerséggel kapcsolatban:   

 

 

"Verseny nélkül nincs fejlődés, és a végtelen verseny a MILWAUKEE márka DNS-ébe is beleivódott. A Young Car Mechanic verseny támogatása megtiszteltetés számunkra, különösen egy olyan partnerrel együttműködve, mint az Inter Cars. Emellett ez egy lehetőség arra is, hogy bemutassuk a MILWAUKEE kiváló megoldásait az autópiac számára a fiatal szerelőknek. Márkánk az innovációt, a folyamatos fejlesztést, a kategóriájában legjobb termékeket és megoldásokat jelenti. Ezért kulcsfontosságú, hogy a szerelők ne csak ismerjék kínálatunkat pályájuk kezdetétől fogva, hanem tudják is, hogyan tudják a legtöbbet kihozni belőle. A MILWAUKEE a jövő ma elérhető megoldásai, és ami fontos, mindig a felhasználók egészségét és biztonságát szem előtt tartva készültek. Idén ünnepeljük 100 éves fennállásunkat a piacon, de ez még csak a kezdet, ahogy említettem, ennek a versenynek nincs vége" - nyilatkozta Janusz Mitko, a MILWAUKEE közép- és kelet-európai marketingvezetője. 

 

Partnerei elkötelezettségének köszönhetően a Young Car Mechanic megfelel a fiatal autószerelők elvárásainak, inspiráló élményt és olyan környezetet biztosít számukra, amelyben szenvedélyüket és képességeiket fejleszthetik. A MILWAUKEE® csatlakozik ehhez a küldetéshez, amelyet az a gondolat vezérel, hogy megteremtse az autószerelői szakma jövőjét.