Young Car Mechanic Nemzetközi Verseny 2023 – A nyeremény átadása a győztes diákot adó iskolának

Harmadszor egymásután magyar győztes, kétszer ebből a Lukácsban tanuló diák öregbítette iskolája hírnevét! A Young Car Mechanic Nemzetközi Autószerelő Tanulmányi Verseny idei győztese Tánczos Bence lett, aki a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium tanulója. A győztest adó iskola 2000 EUR értékű garázsipari eszközökkel lett gazdagabb.


A Young Car Mechanic Nemzetközi Autószerelő Tanulmányi Verseny idei győztese Tánczos Bence lett, aki a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium tanulója. A győztest adó iskola 2000 EUR értékű garázsipari eszközökkel lett gazdagabb. Az eszközök kiválasztása az iskola részéről megtörtént és így biztosak lehetünk abban, hogy a diákok további képzése szempontjából a lehető leghasznosabb díjazás és támogatás került a „helyére”, amit az Inter Cars az iskolának adni tud. 

Szentpéteri Marianna igazgatónő és Kauker Zoltán tanár úr nagy örömmel vette át az eszközöket. Sok sikert kívánunk az iskolának a jövőben is és várjuk a diákokat a Young Car Mechanic 2024-es versenyére is!