Gyakori kérdések

A Young Car Mechanic egy nemzetközi verseny középiskolai hallgatók számára. Fő célja az autószerelő szakma népszerűsítése a fiatalok körében, tapasztalatcsere és képzési technikák megosztása, valamint tehetségek megtalálása a fiatal autószerelők között.

2019 Májusában rendezték meg a harmadik nemzetközi döntőt Lengyelországban, 7 olyan ország képveiselőjével, ahol Inter Cars működik. A legtöbb résztvevő ország több, mint 3 évnyi nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.

Az idei nemzetközi döntőben Bulgária, Észtország,Litvánia, Lettország,Magyarország, Lengyelország és Ukrajna autószerelő diákjai fognak megmérkőzni.

Ezt a versenyt a kezdetektől az Inter Cars rendezi, amely Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legmegbízhatóbb személy- és haszongépjármű-alkatrész-szállítója. Számunkra így természetes, hogy ezen a területen szakértőket támogatunk.

Semmi nagyszabású nem történik magától. Ezért az iparág legnagyobb márkái vesznek részt egy ilyen verseny létrehozásában és szervezésében is. Partnereink között megtalálhatók olyan márkák mint, ZF-TRW, BOSCH, Schaeffler, Elring. A VARTA és a Hella is támogatta a 2019-es nemzetközi döntőket.

Ez a lehetőség egyszer adódik egy évben.A legjobbak nagyon értékes díjakkal térnek haza. A magyar szakiskolák igazán jó hírűek.

Természetesen az iskolád és tanárod is részesül a dicsőségből.Minden versenyző nem csak önmagért áll ki, hanem a tanáraikért és az iskolájukért is. A legjobbak legjobbjai több tízezer Euró értékű nyereménnyel távozhatnak a lengyelországi nemzetközi döntőből, melyet elosztanak az iskola és a tanuló között. Az iskolád új felszerelést tud vásárolni.

Elsőként igyekezz megtudni minden részletet a versenyről.Alaposan nézd át a weboldalunkat! Fokozottan figyelj a szabályokr!. Beszélj a tanároddal és győzd meg az osztálytársaidat!

Csak kattints a regisztrációra! A regisztrációt a szabályok részben,vagy közvetlenül a webhely felső menüjére kattintva találod meg.Ha már mindent tudsz, kérjük, töltd ki a szükséges űrlapot! Értesíteni fogunk, mit kell tenned, hogy ne hagyj ki valamit!

Előnyöd származik belőle, de nem kötelező! A döntősök Magyarországról utaznak külföldre, ahol a külföldi kollégákkal kell egyeztetniük. A technikai feladatokat a nemzetközi márkák képviselői irányítják. Verbálisan, gesztusokkal, de angolul is kommunikálni fognak. A magyar Inter Cars minden támogatást - köztük az angol-technikait is - megad neked, hogy méltón és sikeresen képviselhesd az iskolád, a tanáraid, a magyar oktatást és természetesen önmagad is! :-)

Szervezők

Nemzetközi támogatók

Facebook Youtube