Szervezők

Nemzetközi támogatók

Mi mindig láttuk a fényt az alagút végén….

Erős partnereinkkel a legelőnyösebb és legjobb dolgokat hozzuk létre.

A nagy márkák jobb jövőt teremtenek az autóiparban.

A PROGRAM TÁMOGATÓI

Az INTER CARS több mint 26 éve dolgozik az autóalkatrész-ipar legjobb, vezető márkáival az utángyártott alkatrészek piacán.

Mi tudjuk, hogy ti vagytok az iparág jövője. Egy ilyen európai szintű versenyen olyan partnerekre van szükség, akik tudják hogy az iparág milyen szakembereket követel meg, és tudják hogyan segítsenek nektek, hogy a legjobb szakemberekké váljatok.
Szervezők

INTER CARS

Az Inter Cars az egyik legnagyobb autóalkatrész-beszállító Közép- és Kelet-Európában. Termékportfóliónk nagyon széles. A személy és haszongépjárművek, nehéz tehergépjárművek alkatrészeinek behozatalának és forgalmazásának fő területein kívül,felszerelést és berendezést is kínálunk szervizeknek, motorkerékpár alkatrészeket, mezőgazdasági technológiát, speciális tuningtermékeket, és kiegészítő termékeket gépkocsikhoz. Közel 500 gyártó és márka termékeit kínáljuk.

Nemzetközi támogatók

ZF aftermarket

A ZF Aftermarket a ZF Friedrichshafen AG azon ágazata, mely autóipari alkatrészek gyártásával foglalkozik. A kínálatában szerepel személy, tehergépjármű alkatrész, ipari alkatrészek és a ZF természetesen az új generációs mobilitás fejlesztésében is részt vállal.

Olyan márkákkal képviselteti magát az utángyártott alkatrészek piacán mint:

• Futómű és kormánymű alkatrészek Lemförder név alatt
• Lengéscsillapítók, rugók, kuplungok és lendkerekek Sachs név alatt
• Futómű, kormánymű és fék alkatrészek TRW név alatt
• ZF név alatt váltó alkatrészek és hozzá tartozó olajok

További információ a cégről, termékekről, szolgáltatásokról és hűségprogramról:

https://aftermarket.zf.com/go/en/
http://www.zf.com

Nemzetközi támogatók

BOSCH

A Bosch termékeit és szolgáltatásait úgy tervezték, hogy innovatív és hasznos megoldásokkal lenyűgözzék és javítsák az életminőséget. A magyar piacon a Boschnak sikerült megtartania a jelentős gyártó és befektető pozícióját. Járműipari termékeiket sikeresen használjuk mind autóinkban, mind a szervizekben és az ipari vállalkozásokban.

Széles alkatrész paletta
Szerviz felszerelés és diagnosztika
Képzési központok és szerviz koncepció

Nemzetközi támogatók

CONTINENTAL

1871-ben Hannoverben alapították a Continental-t. A 150 éves múlt sok tapasztalatot és eredményt rejt. Ezekközül számos olyan mely nagyban befolyásolta vagy változtatta meg a mobilitást. Tette biztosnágosabbá kényelmesebbé a közlekedést. A járművek mellet az ipari kihívásokkal is sikeresen bírküzik meg a cég. Emelett a Continental elkötelezett az emberek és a környezet védelme érdekében.

Nemzetközi támogatók

ELRING

A professzionális motorjavítás támogatója. Az Elring átfogó készletet kínál a tömítésekből, szervizalkatrészekből és tömítőanyagokból, amelyek megfelelnek az összes piaci követelménynek. Az Elring motorok, sebességváltók, kipufogórendszerek és alternatív meghajtási technológiák alkatrészeit fejleszti és gyártja a legtöbb autó- és motorgyártó számára. Az újításoknak és a professzionális szakmai ismereteknek köszönhetően a termékek nagyon népszerűek és sikeresek a globális piacon. Az "Elring - Das Original" - a kiváló minőség, a biztonság, a szolgáltatás, az elérhetőség és a megbízhatóság védjegye.

Az utángyártott termékek piacán az Elring egy mindent átfogó csomagot ajánl: Gyári minőségű berendezések, megbízhatóság és prémium szolgáltatás az első perctől az utolsóig. Ez magába foglalja például az értékesítést és a technikai tréningeket, szerviz információkat, robbantott ábrás rajzokat teherautóknak és kisteherautóknak egyaránt, havonta megjelenő hírleveleket főként motortömítő megoldásokkal, online elérhető tömítőanyag varázslóval, professzionális telepítő videók, Elring akadémia, új oktató teherautó és még sok minden más. Az eredeti Elring termékek világszerte elismertek a kereskedők, műszerészek és vásárlók között. Ezek a termékek, beleértve a hengerfejeket és tömítőrendszereket, olajtömítések és szelepszártömítések, tömítőanyagok és meneteszárak, hengerfejcsavarok és teljes tömítőkészletek, a teljes vagy részleges szervízhez.

Nemzetközi támogatók

FEBI

A Febi egy olyan családi vállakozás melynek fő ereje az innovativitás! Több mint 40 000 cikkszámos kínálatukban már most is megtalálhatóak a legfontosabb alkatrészek, de kínálatukat folyamatosan bővítik és a világ több mint 70 országában kínálják a vásárlóknak.

Nemzetközi támogatók

MEYLE

A MEYLE több, mint 24000 autóalkatrészt gyárt személyautóhkhoz, tehergépjárművekhez és kamionokhoz. Világszerte 120 országban kaphatóak az alkatrészeik. A márka maga a csúcsminőségű alkatrészek szinonímája. A termékek csak speciális kereskedésekben kaphatók. A MEYLE kiváló minőségű, megbízható és ellenálló alkatrészeket szállít. A MEYLE átfogó és rendkívül változatos választékot kínál Önnek. Akár alvázalkatrészekre, hajtáslánc alkatrészekre, fékalkatrészekre, felfüggesztésre, hűtőrendszer alkatrészekre, szűrőkre, elektronikára vagy érzékelőkre van szüksége - a MEYLE a kiváló minőségű alkatrészek szinonimája.

Nemzetközi támogatók

SCHAEFFLER

A Schaeffler gyári minőségű autóalkatrészek, és javítás-megoldások globális gyártója és értékesítője. A LUK, INA és FAG márkanevek alatt kínál kuplung rendszereket motor, valamint sebességváltó és futómű alkatrészeket. Minden alkatrész egymással összehangolva működik, így biztosítva a gyors és szakszerű cserét.
A vállalat továbbá REPXPERT márkanév alatt fejleszt átfogó támogató szolgáltatást a szervízek részére, mint például gyakorlati tréningek, speciális szervíz felszerelések, vagy szakszerű weboldalt termék és szervíz információkkal, telepítési útmutatókkal.

Nemzetközi támogatók

MANN+HUMMEL

Mann-Filter, a prémium szűrő márka az utángyártott termékek piacán, innovatív megoldásokat ajánl az újekeletű kihívást jelentő szűrési igényeknek megfelelően. A gyári termékek sárga és zöld dobozban találhatók, legyen szó közúti járműről, kereskedelmi járművekről, vagy autópályán kívüli használatra: Az eredeti Mann-Filter termékek gyári minőségűek, világszerte megbízhatóak. Mindig válaszd az eredeti Mann-Filtert! 100% gyári minőség.

Nemzetközi támogatók

Valeo

A Valeo Service, a Valeo csoport része, az autóipari utángyártás specialistája világszerte. A Valeo Service elkötelezettsége, hogy gondoskodjon Önről és ügyfelei járműveiről (személygépkocsik és ipari járművek), még jóval azután is, hogy azok elhagyták a gyártósort.

A Valeo Service a szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, a gyári alkatrészeket (OES) a gyártóknak, valamint a cserealkatrészeket és tartozékokat a független utángyártott piacnak (IAM). A termékszakértelem a következőket foglalja magában: Sebességváltó rendszerek, légkondicionálás, ablaktörlő rendszerek, világítási rendszerek, hűtés és légkezelés, elektromos rendszerek.

Nemzetközi támogatók

SHELL

A Shell hosszú múltra tekint vissza a kenőanyagok terén végzett innováció terén, és elsőként hozta forgalomba a földgázból készült tisztább kenőanyagokat. A Kline & Company's Global Lubricants 19. kiadása szerint a Shell a 15. egymást követő évben is megtartotta a kész kenőanyagok vezető globális szállítójának státuszát: Market Analysis and Assessment 2021 alapján.
A Shell örömmel támogatja a Technical Oils Challenge elnevezésű versenyt, amely egy elméleti és egy gyakorlati feladatot is tartalmaz. A versenyzőknek számos kihívásnak kell megfelelniük, többek között az olajfeltöltési és olajcsere-követelményeknek, valamint a fejlett motorhibák azonosításának. A fiatal szerelők a jármű minden területén megmutathatják tapasztalataikat.

Nemzetközi támogatók

VARTA

Clarios - a VARTA márka tulajdonosa - a világ legnagyobb autóipari akkumulátor gyártója és a világ egyik vezető globális OE alkatrész beszállítója. A Clarios kiváló minőségű ólomsavas és lítium-ion akkumulátorok széles választékát kínálja minden járműtípus igényeinek kielégítésére. Tíz újonnan gyártott, start-stop rendszerrel ellátott, AGM akkumulátorral felszerelt járműből hétbe VARTA akkumulátor kerül.
A VARTA márkájú akkumulátorokat több millió személy- és tehergépkocsiba, motorkerékpárba és lakókocsiba szerelték be. Minden egyes akkumulátor a mérnökök kemény munkájának és sokéves tapasztalatának eredménye.
A szabadalmaztatott PowerFrame® rácstechnológiának és a gyártási folyamat során mért több mint 100 folyamat- és termékparaméternek köszönhetően célzottan a legmagasabb teljesítményre vannak tervezve.

Ezek az autógyártók illeszkednek a VARTA-hoz:
Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat Ford, GMC,Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

Nemzetközi támogatók

NRF

Az NRF, azaz a Nederlandse Radiateuren Fabriek közel 100 éve vezető gyártója és szállítója a hűtőipari termékeknek és megoldásoknak az autóipari utángyártott piac, a tengeri, vasúti és ipari piacok számára. A vállalat története 1927-ig nyúlik vissza. Akkoriban idősebb R. Bloksma alapította a Nederlandse Radiateuren Fabriek-t Amszterdamban. A gyár kezdetben csak hűtőjavítással foglalkozott, de 1930-ban az NRF elindította gyártási részlegét is.
Ma az NRF egy globális hálózatot is jelent, amelynek 8 raktára Európa stratégiai fontosságú részein található, és több mint 11 500 cikket kínál. A termékportfólió folyamatosan fejlődik, és az érzékelők bevezetésének köszönhetően az NRF nem csak a motorhűtéshez és a légkondicionáláshoz kínál termékeket. A vállalat saját fejlesztő- és kutatási létesítményeiben folyamatosan arra törekszik, hogy termékei a legmagasabb minőséget képviseljék.
Stratégiai elhelyezkedésű raktárainak és ügyfélszolgálati központjainak köszönhetően az NRF az utángyártott termékek piacán globális szereplő, de egyben helyi partner is. Az NRF termékei nap mint nap a világ több mint 80 országában jutnak el az ügyfelekhez.

ERŐTELJES TELJESÍTMÉNY.

Facebook Youtube