Az NRF új partner a Young Car Mechanik Versenyben

Az autóipari szakközépiskolák és szakiskolák diákjai számára meghirdetett európai verseny, a Young Car Mechanic [link: https://www.youngcarmechanic.hu/] büszkén jelentheti be új partnerét! Jeles csoporthoz csatlakozott az NRF, a hűtőrendszer-megoldások vezető gyártója és szállítója.


Az Inter Cars [link: https://www.youngcarmechanic.hu/] által szervezett verseny idén hetedik alkalommal került megrendezésre. A versenyen autóipari iskolák diákjai vesznek részt, akik az iparág jövőjét képviselik, és hamarosan alakítják majd az iparágat.

A versenyfeladatokon keresztül az Inter Cars SA Capital Group pozitív képet alakít ki a társadalomban az autószerelői szakmáról, elősegíti a tapasztalatcserét Európa különböző sarkaiból érkező diákok és oktatók között, és felfedezi a fiatal tehetségeket a mechanika és a mechatronika területén. A Young Car Mechanic [link: https://www.youtube.com/watch?v=AMKiU6HWPHI] minden egyes nemzeti forduló győztese belépőt kap a nagy nemzetközi döntőre.

A partnerek között szerepel a Bosch, a Continental, az Elring, a Febi, a Mann-Filter, a Meyle, a Schaeffler, a Shell, a Valeo, a Varta és a ZF Aftermarket. 

Most az NRF is csatlakozik hozzájuk - a márka több mint 11 000, a motorok hűtőrendszereihez és légkondicionálásához szánt alkatrészt kínál.

- Mindig is azok mellett haladtunk, akiknek világos elképzeléseik vannak. Olyan erős és stabil partnerekre összpontosítottunk, akikkel a legjobb projekteket hozhatjuk létre. Az Inter Cars és az NRF közötti partnerség egy még tartósabb együttműködés kiépítésének a jele, és a Young Car Mechanic projekt tökéletes platform erre - mondta Armands Umbrasko, a Young Car Mechanic verseny vezetője.

- Az Inter Cars együttműködik a legjobb márkákkal a pótalkatrésziparban.  Közel három évtizede dolgozik kéz a kézben a hatalmas potenciált mutató fiatal autószerelőkkel.  A Young Car Mechanic versenyben nyújtott partnerségi támogatásunk azt mutatja, hogy ugyanazokat az értékeket valljuk, és hangsúlyozzuk a fiatal gépészkedők oktatási folyamatának fontosságát - állítja Łukasz Piątek, az NRF értékesítési igazgatója. 

További információk a versenyről:

https://www.youngcarmechanic.hu/hirek