A Young Car Mechanic verseny erős támogatót kapott - a Delphi márka partnerként csatlakozik!

Pozitív fejlemények a Young Car Mechanic versenyében. A Delphi, az üzemanyagrendszerek, a motorvezérlés és a járműelektronika terén minőségi megoldásokat kínáló vállalat csatlakozik a nemzetközi partnerek sorához.


A Young Car Mechanic verseny erős támogatót kapott - a Delphi márka partnerként csatlakozik! 

 

Pozitív fejlemények a Young Car Mechanic versenyében. A Delphi, az üzemanyagrendszerek, a motorvezérlés és a járműelektronika terén minőségi megoldásokat kínáló  vállalat csatlakozik a nemzetközi partnerek sorához. 

Jön a Young Car Mechanic verseny 8. fordulója! 

A Delphi széleskörű autóipari know-how-jával még szélesebb és részletesebb ismeret- és tapasztalati spektrumot biztosít, amelyből a résztvevők profitálhatnak.

Ez azért fontos, mert a verseny lényege az autószerelői szakma népszerűsítése a műszaki és általános iskolák szakirány iránt érdeklődő diákjai körében. Egy vezető márka partnerként való csatlakozása segíthet e cél elérésében. 

Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű versenyének nagyságát jelzi hogy 10 országban kerül megrendezésre, ahol nemzeti döntőket rendeznek. Az egyes országok győztesei a nemzetközi döntőben találkoznak, hogy megküzdjenek a 2024-es év legjobb fiatal szerelője címért. 

A partnerek közt köszönthetjük már most a Bosch, Continental, Elring, Febi, Filtron, Meyle, NRF, Schaeffler, Shell, Valeo, Varta és ZF Aftermarket márkákat. Most a Delphi is csatlakozik ehhez az illusztris társasághoz. 

- Mindig igyekszünk a lehető legkompetensebb partnereket kiválasztani, akik minőséget hoznak magukkal, amikor a Young Car Mechanic versenyre neveznek. Azzal, hogy a Delphi márkát is felvettük ebbe a csoportba, azt bizonyítjuk, hogy ragaszkodunk céljainkhoz. Úgy gondolom, hogy ezzel évről évre emelni tudjuk a verseny színvonalát, és még több lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek a fejlődésre" - mondta Armands Umbraško, a Young Car Mechanic projekt vezetője és koordinátora. 

- Különösen fontos számunkra, hogy az autószerelés területén fejlesszük és támogassuk a fiatal tehetségeket. Tudjuk, hogy az olyan kezdeményezések, mint a Young Car Mechanic, kiváló lehetőséget nyújtanak a műszaki oktatás előmozdítására, a szenvedély felkeltésére és a jövő ipari szakembereinek támogatására. A Young Car Mechanic támogatásával aktív szerepet kívánunk vállalni a fiatalok szakmai jövőjének alakításában azáltal, hogy eszközöket és lehetőségeket biztosítunk számukra készségeik fejlesztéséhez és gyakorlati tapasztalatszerzéshez. Ez egy lehetőség számunkra, hogy hidat építsünk az elmélet és a gyakorlat között, és részt vegyünk az autóiparban kulcsfontosságú szakmai kompetenciák fejlesztésében" - mondta Tomasz Hurt, (műszaki vezető) Delphi.