Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő - Siófok

Még egy hét sem telt el a két regionális döntő között és február 21-én már Siófokon találkoztunk ismét a diákokkal és tanáraikkal. A Centrum Autó Kft. idén már sorozatban 4. alkalommal volt házigazdánk


AOTV-Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő - Siófok

 

Még egy hét sem telt el a két regionális döntő között és február 21-én már Siófokon találkoztunk ismét a diákokkal és tanáraikkal. A Centrum Autó Kft. idén már sorozatban 4. alkalommal volt házigazdánk. Felkérésünk idén sem volt véletlen! Az a vevőszolgálati munka, az a szakmaiság amely a Pataki Gábor által vezetett céget jellemzi, garancia a kompromisszumok nélküli, magas szintű nívóra!. 

Utólag is nagyon köszönjük Pataki Gábornak!  2022-ben a ringbe Pécs és Zalaegerszeg diákjai szálltak. A frázisokat szinte már kivétel nélkül „elpuffogtattam”, de a siófoki verseny kapcsán is le kell írni: Szoros és nemes küzdelem zajlott a diákok között és magas szinten teljesített minden résztvevő! 

Gáborék ismét kitettek magukért is minden adott volt a nemes küzdelemhez. Hiányt nem szenvedtek a versenyzők és tanáraik sem! Rendelkezésre állt az összes szükséges elem a versenyzéshez, a tapasztalatszerzéshez és még a gyomra sem maradt üresen senkinek!

Most is húzhatnám az időt, de nem teszem:

A győztes tehát a zalaegerszegi csapat lett komoly, férfias versenyben a nagykanizsaiak előtt. 

A Young Car Mechanic verseny döntőjébe pedig a zalaegerszegi Kovács Bálint jutott.

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanár uraknak!

A legjobbakkal találkozunk a Young Car Mechanic verseny döntőjében Győrben! 

Folytatás pedig Mezőkövesden!