Young Car Mechanic regionális döntő - Bonyhád

A rengetek teendő miatt, csak megkésve, de soha nem késő a beszámolókat megkezdeni! A 2021-es évhez hasonlóan Bonyhádon került megrendezésre az AOTV-Young Car Mechanic tanulmányi versenyek első középdöntője a Pamikron Bt-nél. 2021-ben ismét a dél-magyarországi regionális döntőbe jutott a bajai csapat, ellenfélként pedig a kecskeméti diákok vették „fel a kesztyűt”.


Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő - Bonyhád

 

A 2021-es évhez hasonlóan Bonyhádon került megrendezésre az AOTV-Young Car Mechanic tanulmányi versenyek első középdöntője a Pamikron Bt-nél. 2021-ben ismét a dél-magyarországi regionális döntőbe jutott a bajai csapat, ellenfélként pedig a kecskeméti diákok vették „fel a kesztyűt”. 

Sajnos az idei évben olyasmivel találkoztunk, amivel a korábbi esztendőkben egyszer sem. A kecskeméti csapat a COVID miatt nem tudott megjelenni és nélkülük, úgymond háziverseny került lebonyolításra a bajai srácok között. 

Illés László a szerviz tulajdonosaként és házigazdaként bocsájtotta a diákok és a rendezvény rendelkezésére kiváló szervizét. 

A tavalyi év után idén ismét a szerviz nagyon magas szakmai színvonalát mutatta, hogy László már csak „fél szemmel” követte a versenyt és fiatal kollégája Faik Tamás volt, aki a versenyzőket felügyelte, irányította és az egyik feladat megoldásában támogatta. 

2022-ben a „háziverseny” ellenére és talán éppen azért ismét nagyon izgalmas, szoros versenynek lehettünk tanúi, a versenyző diákok egymással nagyon komoly küzdelmet folytattak. Jó érzés volt találkozni a felkészítő tanárokkal, akik évről évre láthatóan állandó, magasszintű szakmai munkával segítik a diákokat a minél jobb tudás elérésében. 

A győzelmet végül és nem véletlenül a bajai csapat szerezte meg. Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanár uraknak!

A versenyen nyújtott teljesítményének köszönhetően Hellenpárt Richárd fogja képviselni a Bajai Szakképzési Centrumot a Young Car Mechanic verseny döntőjében Győrben!

Folytatás Szombathelyen!