Young Car Mechanic Nemzeti Döntő 2023 Magyarország

Új helyszín, a szokásos magas színvonal, nagyszerű verseny - Young Car Mechanic Nemzeti Döntő 2023 Magyarország Nagyszokolyai Iván Tanár Úr rövid beszámolója a versenyről.


Young Car Mechanic Nemzeti Döntő 2023 Magyarország

 

A lengyelországi központú Inter Cars több mint húsz európai piacon jelenlévő nemzetközi gépjárműalkatrész kereskedelmi vállalat évenként meghirdeti a vállalat működésének számos országában az autószerelő tanulók Young Car Mechanic elnevezésű versenyét. Az Inter Cars Hungária Kft. és Magyarország évek óta sikeres résztvevője, sőt immár két évben is nyertese a versenysorozatnak. A 2023. évi verseny is nemzeti válogató versennyel kezdődött. A selejtezőkön 27 iskolából 226 diák rivalizálását követően Szigetszentmiklóson, az Autocarma Szerviz Kft.-nél, 2023. április 22-23-án rendezték meg a hazai döntőt. 

A Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium tanulója, Tánczos Bence részt vett a YOUNG CAR MECHANIC versenyen, ahol rendkívül szép teljesítménnyel, kiemelkedő pontszámmal megnyerte a nemzeti döntőt. Felkészítő elméleti oktatója Kauker Zoltán, a gyakorlati oktatása a CarNet Riegler Kft-nél volt.

Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

 

A verseny fő támogatói: Bosch, Schaeffler, Shell, Febi, ZF, Meyle, MANN FILTER, Continental, Varta, Elring.

Következő állomás a nemzetközi döntő, 2023 júniusában, győri helyszínen, amelyen 11 ország tanulói vesznek részt.