Young Car Mechanic Döntő - febi

Már a 2020-ban elmaradt döntő előtt is nagy elánnal és elképesztően jó hozzáállással támogatták a Young Car Mechanic versenyt..... A febi és Pohly Zsolt nagyszerű partnerünk volt és nélkülük e rendezvény nem lett volna és a jövőben sem lenne olyan jó hangulatú és magas színvonalú! Köszönjük!


A Ferdinand Bilsten vállalat,  bilstein group a független, utángyártott alkatrészek piacának egyik vezető gyártója és beszállítója mindig nagy hangsúlyt fektet a független javítóipar oktatására és a szükséges információk átadására.  

 

A bilstein group a febi, SWAG és Blue Print márkák gyártója és forgalmazója büszke arra, hogy az Inter Cars által szervezett „Young Car Mechanic” egyik fő szponzora lehetett. 

 

A mobilitás számunkra a jelen és a jövő, ezért fontos számunkra mindent megtenni azért, hogy ez megakadás nélkül működjön. 

 

Azonban nem elég a mobilitás fenntartásához az alkatrészek gyártása és ezt a javító ipar részére elérhetővé tenni, de gondolni kell azokra is akik ezeket az alkatrészeket a járművekbe beépítik.

Az Inter Cars -szal együtt a bilstein csoport felismerte a jövő generációja képzésének a fontosságát és szervezte meg a fiatal gépjárműmechatronikai szerelők versenyét, ahol a fiatalok összemérhették a tudásukat.

Együtt hiszünk abban, hogy a  fiatalokba való befektetés a kezdetektől fogva nagyra értékelt, és ez jelenti számunkra a jövőt. 

 

A verseny nagyon jó hangulatban telt és gratulálunk a fiatalokat felkészítő tanároknak és a mögöttük álló intézményeknek, iskoláknak. 

 

Nemzetközi szinten képviseltettük magunkat, hogy támogassuk ezt a projektet, és terveink szerint a jövőben is folytatni fogjuk ezt a pozitív tendenciát. 

Célunk nem csak az, hogy vezető szerepet töltsünk be a független autóipari termékek piacán, hanem az is, hogy támogassuk a társadalom számára fontos kezdeményezéseket.

 

A munkára és tanulásra kész fiatalok képzése mindig a legjobb befektetés lesz számunkra, és mi mindig készen állunk arra, hogy támogassuk őket - mondta Pohly Zsolt, a bilstein group magyarországi értékesítési vezetője.