Young Car Mechanic Döntő - Ahogy a Bosch látta.....

Nagy örömünkre e döntőn támogatónk, partnerünk, társunk volt a Robert Bosch magyarországi képviselete is! Nem meglepő módon kiválóan felkészült kolléga, Majernyik Zsolt személyében volt a garancia a kitűnő szakmai színvonalra és a versenyzőket támogató hozzáállásra! Az Inter Cars köszöni a Bosch-nak és köszönjük Zsolt!


Az Inter Cars Hungária Kft-nek!

 

Köszönjük a lehetőséget!

A 2021-ben megrendezett magyarországi Young Car Mechanic döntő versenyét hosszas szervezőmunka előzte meg, melyet a pandémiás körülmények is kihívás elé állítottak. 

A tanulók a verseny során sokszor ismeretlen feladatokkal találkoztak, melyet a korábbi tanulmányi éveik alatt megszerzett tudásuk felhasználásával kellett megoldaniuk. 

Az egyes állomásokon a napi gyakorlatban előforduló problémákra kellett megoldást találniuk, a műszerek és útmutatók használatával.  

A verseny során a szaktanárok munkájának, és a tanulók befektetett energiájának köszönhetően a résztvevők sokszor olyan magas szintű ismeretekről tettek tanúbizonyságot, melyek a való életben, a műhelykörülmények között is megállják a helyüket.  

Mint minden versenynek, így ennek is vannak kihirdetett győztesei, azonban külön öröm, hogy a feladatok sokrétű információk megszerzését is lehetővé tették a megoldásaik során, mellyel új ötletek és irányok is kialakulhatnak a versenyzőkben, ezzel nyitottá válhatnak az innovációk és napjaink még ismeretlen kihívásai felé.   

A Bosch részéről is kívánunk minden résztvevőnek további sok sikert a tanulmányaik során, a tanároknak a jövő évfolyamokban is sok hasonló csillogó szemű, érdeklődő tekintetet. 

Ha ehhez a versennyel csak kis mértékben sikerült hozzájárulni, már nem volt hiábavaló a szervezők erőfeszítése.   

Kívánunk mindenkinek kellemes pihenést a nyárra. 

Üdvözlettel / Best regards,

Zsolt Majernyik

Technical Service and Support Europe Adria (AA-AS/TSS-EA)