AOTV-Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő - Siófok

Dübörgünk tovább..... AOTV-Young Car Mechanic regionális döntők


Nem volt idő még szusszanni sem, hiszen március második napján már folytatódtak is az AOTV-Young Car Mechanic versenyek regionális döntői. Ezúttal Siófokra utaztunk. A Centrum Autó Kft-nél immár egymás után harmadik évben vendégeskedhettünk. 

Nagyon köszönjük Pataki Gábornak, hogy az előző két esztendőhöz hasonlóan a nagyszerű Centrum Autószerviz volt a kiváló a házigazdája a megmérettetésnek. 2021-ben felmérésre és értékelésre került Nagykanizsa és Zalaegerszeg csapatainak és diákjainak felkészültsége. Idén is profi szakemberek árgus szemei előtt és biztosítása mellett nem csak versenyeztek, hanem tanulhattak a verseny során. 

Házigazdáink nem csak autószervizként voltak kiválóak, hanem vendégváróként is. A délelőtti harapnivaló és innivaló után, ebédre egy kiváló bográcsgulyás volt, amelyet a résztvevők (diákok, felkészítő tanárok, rendezők) részére „főzött ki” Gábor és csapata. 

Ez alkalommal is húzhatnám az időt én is ahogy sokan teszik a médiában, de aki olvassa e sorokat, szerintem legkevésbé sem az izgalom faktort helyezi előtérbe.

A győztes tehát a zalaegerszegi csapat lett komoly, férfias versenyben a nagykanizsaiak előtt. 

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanár uraknak!

A legjobbakkal találkozunk a Young Car Mechanic verseny döntőjében Győrben! 

Folytatás pedig Szombathelyen!