Young Car Mechanic Magyarország Döntő 2022 - febi

2022. Mintha semmi sem változott volna, hiszen febi és Pohly Zsolt nagyszerű partnerünk volt immár harmadszor és nélkülük e rendezvény nem lett volna és a jövőben sem lenne olyan jó hangulatú és magas színvonalú! Köszönjük!


A bilstein group beszállítóként és gyártóként is a független autójavító ipar egyik vezető szereplője. A három erős márkával, a febi, a SWAG és a Blue Print, rendelkező bilstein group ismét elfogadta és egyik fő szponzorként támogatta az Inter Cars által szervezett „Young Car Mechanic” versenyt. A szponzori lét azt jelzi, hogy amellett, hogy ügyfeleink számára biztosítjuk a minőségi alkatrészek elérhetőségét, mérlegeljük azoknak a személyeknek, szerelőknek a fontosságát, akik ezeket az alkatrészeket be is építik a járművekbe.

A fiatalokba való befektetés olyan beruházás, amely mindig jövedelmező megoldásnak bizonyul, mert így a jövőbe fektetünk be. A tanulásra, fejlődésre és munkára kész fiatalok megérdemelnek egy esélyt, amivel bizonyítani tudják elhivatottságukat a szakma iránt. Az Inter Cars-szal együtt, ismét felismertük a képzés, a tudás megszerzése és az új képességek fejlesztésének  a fontosságát, ezért vettünk részt az eseményen. Mivel ezt a projektet globális szinten támogatjuk, ezt a tendenciát folytatjuk minden olyan kezdeményezésben, amely a társadalom egészének a jólétét érinti, beleértve magunkat is, mint a bilstein group vállalatot.

Üdvözlettel:

Zsolt Pohly

Sales Manager